NATJEČAJ ZA UPIS

Mladi Riječanin Ivan vas videom na TikToku poziva: ‘Prijavi se na natječaj i postani policajac/policajka’

Ilustracija: Riportal

Ako želiš human, zanimljiv i stalan posao otvoren je natječaj, prijavi se i postani policajac/policajka – pogledajte što je poručio mladi Riječanin Ivan Tokić   

Do 15. kolovoza ove godine svi zainteresirani kandidati/kandidatkinje mogu se javiti na natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Za školsku godinu 2022./2023. planiran je upis 480 polaznika, a natjecati se  mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske koji ispunjavaju sljedeće uvjete:

  • imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju,
  • nemaju navršenih 28 godina na dan 19. rujna 2022. godine,
  • imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost,
  • ispunjavaju posebno propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti,
  • osobno su dostojni za obavljanje policijske službe,
  • nisu članovi političke stranke.

Kako bi policijsko zanimanje i mogućnost prijave na Natječaj učinili dostupnim što većem broju mladih, u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj ostvarena je suradnja s Riječaninom Ivanom Tokićem, mladim poduzetnikom i content creatorom (osoba koja stvara i objavljuje sadržaje na društvenim mrežama).

Kakvi su njegovi dojmovi i razmišljanja o zanimanju policajac/policajka možete vidjeti u video uradcima koje je snimio tijekom posjeta Policijskoj upravi  te objavio na svojim profilima.

Naime, Ivan je posjetio Policijsku upravu, upoznao se s nekim od policijskih poslova i sam se uspješno okušao na policijskom poligonu gdje je prošao provjeru tjelesne motoričke sposobnosti, a družio se i s djelatnicima specijalne policije.

Stoga, kako Ivan kaže: „Ako želiš human, zanimljiv i stalan posao otvoren je natječaj, prijavi se i postani policajac“.   

Ispuni obrazac prijave na natječaj, pošalji ga te postani #policajac/policajka.

Svim kandidatima/kandidatkinjama želimo puno uspjeha na natječaju, daljnjem školovanju i policijskoj karijeri!

Sve potrebne informacije o natječaju za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u školskoj godini 2022./2023. možete pronaći ovdje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views