Molitelji protiv pobačaja odustali od prosvjeda ispred KBC-a. Strah ih je koronavirusa

FOTO: Facebook

Molitelji iz inicijative 40 dana za život objavili su kako prestaju s molitvama ispred bolnice

„Od danas nastavljamo bdjeti i moliti u svojim domovima! Prateći situaciju koja se događa vezano za virus COVID-19, tzv. korona virus, savjetujući se s policijom i civilnim stožerima, poštujući i prateći upute, od danas smo privremeno zaustavili bdjenja na 35 mjesta u Hrvatskoj. Naša kampanja i dalje traje te do daljnjeg nastavljamo bdjeti i moliti u našim domovima“, objavili su na Facebook stranici inicijative.

Spomenuta inicijativa je s početkom korizme intenzivirala akcije pa su se svaki dan okupljali ispred riječkog KBC-a. Mole se, kako navode, za nerođeni život. Namjera im je bila prosvjedovati ispred bolnice do 5. travnja – punih 40 dana. Kampanja 40 dana za život odvija se dva puta godišnje: u proljeće za vrijeme korizme te u jesen u 35 gradova diljem Hrvatske.

Cilj im je molitvom preobratiti medicinsko osoblje, političare i aktiviste, a glavni fokus su im žene koje obavljaju pobačaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari