Molo longo Trk: Utrkom riječkim lukobranom u subotu se nastavlja 23. Homo si teć

Prijave za sve natjecateljske utrke još do petka u ponoć!

U subotu 6. travnja utrkom popularnom riječkom šetnicom Molo longo trk nastavlja se 23. festival sporta i rekreacije Homo si teć – Rijeka Run, najmasovnija manifestacija uličnog trčanja u Hrvatskoj.

Popularna šetnica tako 6. travnja postaje 6-kilometarska trasa na kojoj će se prijavljeni trkači natjecati za vrijedne nagrade Sport Visiona. Pored apsolutnih pobjednika u muškoj i ženskoj kategoriji, nagradit će se i najbolji u kategorijama MU22; MU40; M40+; ŽU22; ŽU40; Ž40+.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Svi zainteresirani za sudjelovanje na utrci Molo longo trk mogu se prijaviti do petka 5. travnja u ponoć putem službene stranice www.rijeka.run. Isti je rok i za sve ostale Rijeka Run utrke na rasporedu 14. travnja: maraton, polumaraton, utrka štafeta 3x7km, Desetka powered by Heineken i Erste Petica.

Molo longo trk je izvrsna prilika za rekreaciju u samom centru grada te najava završnog tjedna festivala, u kojem nas, pored 8 utrka, očekuje i sajam sportske opreme te predstavljanje brojnih sportskih klubova i udruga na Korzu i Gatu Karoline Riječke.

Vrijedi podsjetiti i na humanitarnu akciju “Trčim i pomažem”: kupnjom “Homo si teć” majice na štandu na Korzu ili u nekoj od Sport Vision trgovina donirate Društvo za dječju kirurgiju Kantrida.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari