ATRAKTIVAN VIDEO

Video | Mons. Devčić, djelatnici KBC-a Rijeka, VK„Jadran“ i Siniša Kuharić dobitnici nagrada PGŽ; Pogledajte video i izjave sa svečane dodjele!

Povodom Dana Primorsko-goranske županije u Hotelu Royal u Opatiji održana je svečana sjednica Županijske skupštine na kojoj su dodijeljene županijske nagrade i obilježena 29. obljetnica od konstituiranja.

Nagrada za životno djelo pripala je mons. dr. sc. Ivanu Devčiću, a dobitnici godišnje nagrade su djelatnici Kliničkog bolničkog centra Rijeka, Veslački klub „Jadran“ i Siniša Kuharić. 

Djelatnicima Kliničkog bolničkog centra Rijeka godišnja nagrada uručena je za izuzetan doprinos u zaštiti zdravlja stanovnika u borbi protiv bolesti Covid-19. Veslačkom klubu „Jadran“ za postignute rezultate te izniman doprinos razvoju i promicanju sporta, a povodom 100 godina uspješnog djelovanja i rada Kluba, te Siniši Kuhariću za predani rad, promicanje i unaprjeđenje sporta osoba s invaliditetom u cilju poboljšanja njihove psihološke stabilnosti i fizičke kondicije, a u svrhu što bolje inkluzije i aktivnog sudjelovanja u društvu.

Pogledajte video sa svečane sjednice povodom Dana Primorsko-goranske županije sa izjavama svih dobitnika nagrada i župana Zlatka Komadine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari