NA SVOM FEJSU

Mostarac javno odgovorio na prozivke protivnika cijepljenja: “Da, cijepio sam se! Svi želimo povratak u normalan život”

Foto: Facebook/Mostarac

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac na svom Facebook profilu požalio se na brojne poruke koje svakodnevno stižu na njegovu mail adresu, ali i na adresu njegovih kolegica i kolega.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

”Budi faca… Budi pravi… Prestanite podržavati pandemiju… Ukinite mjere nelegalnog stožera… Vi imate moć zaustaviti ovo… Samo se vi cijepite s bućkurišem… Odbij poslušnost… i tako….

Mail mi je zatrpan porukama koje imaju samo naslov, a šalju ih Slobodna Mama, Mate, Biba, Rada, Andrija, Jadranka, Ana i još hrpa lažnih adresa. Isto je i drugim kolegicama i kolegama jer je to očito akcija Internet ratnika.

E, pa dragi ljudi, imate pravo na svoje mišljenje ali dozvolite da i drugi imaju pravo na svoje mišljenje i ne zatrpavaju vam mailove uvjeravajući vas u suprotno.

I da ne odgovaram svakom posebno – ja sam se cijepio!

Mi ćemo danas početi planirati ovogodišnju Belu nedeju u raznim varijantama kojima ćemo se prilagođavati epidemiološkim mjerama i nadajući se da se najavljivani novi val ipak neće razviti. Svi želimo stari život bez ograničenja i svima nam fali normalna svakodnevica no put do toga je očito duži i teži nego smo isprva mislili ali, optimističan kakav jesam, vjerujem da smo ipak prevalili veći dio puta i da idemo prema boljem.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari