NA DAN ŽENA: Zapjevajte s V.I.N.S.-icama u Klubu za žene!

Klub za žene okuplja se jednom mjesečno s ciljem slavljenja žena, a u ožujku će zborskim pjevanjem nazdraviti Međunarodnom danu žena i zajedno zapjevati

Radionicu zborskog pjevanja pod vodstvom V.I.N.S. – vokalno instrumentalne neformalne skupine iz Rijeke s mentoricama Majom Bolić, Tajanom Josimović i Teom Juretić, održat će se u srijedu, 8. ožujka u 18 sati u Klubu za žene (Školjić 6, prizemlje).

Kao i za svaku radionicu u sklopu Kluba, za sudjelovanje nije potrebno predznanje (niti sluh!). Osvježenje za upjevana grla osigurava Klub za žene.

Radionica je slobodna za sve uz prethodnu prijavu na mogrizovic@ctk-rijeka.hr. Više informacija možete pronaći na Internet stranici CTK te na Facebook događaju Radionica zborskog pjevanja.

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale.

Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari