ANINO POVRĆE

Ovog vikenda u Kući halubajskega zvončara održava se besplatna radionica “Organski vrt”, evo svih detalja!

Foto: Instagram/Kuća halubajskega zvončara

U subotu, 25. svibnja s početkom u 10 sati, u prostoru Kuće halubajskega zvončara te ispred nje održat će se radionica pod nazivom Organski vrt – osnovni principi.

Radionicu će voditi dr. sc. Ana Smokrović, a sastojat će se od uvodnog predavanja nakon kojeg slijedi pokazni dio na zemlji. Tijekom cijele radionice polaznici će slobodno moći postavljati pitanja i tražiti savjete. Radionica Organski vrt – osnovni principi je besplatna, a za sudjelovanje nije potrebna prijava.

Voditeljica dr. sc. Ana Smokrović vlasnica je brenda Anino povrće, a bavi uzgojem i prodajom povrća uzgojenog po organskim principima te edukacijama na temu održivog i organskog uzgoja hrane. U sklopu radionica polaznici će imati priliku saznati sve tajne organskih vrtova, na licu mjesta isprobati razne vrtlarske metode te čuti zlatne savjete jedne od najuspješnijih i najaktivnijih vrtlarica na našim područjima

Ciklus radionica Zelena Kuća

Radionica Organski vrt – osnovni principi prva je u ciklusu radionica Zelena Kuća, koje će se održavati u prostoru Kuće halubajskega zvončara. Cilj radionica jest povezivanje zainteresiranih za suvremeno i održivo vrtlarenje, kao i stjecanje i razmjena novih znanja i praksi. Pogotovo je to važno na širem prostoru Viškova, gdje mnogi mještani raspolažu vrtovima te njeguju živu tradiciju povrtlarstva. Kuća halubajskega zvončara želi i na ovaj način zaživjeti kao mjesto susreta i povezivanja među lokalnim stanovništvom, ali i među svima zainteresiranima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari