142. TRGOVINA PLODINA

Na Drenovi otvoren novi supermarket Plodina, Drenovčani oduševljeni: ‘Upravo to nam je trebalo!’

Rijeka je dobila još jedne Plodine! Novi, moderan supermarket Plodina otvoren je u riječkom naselju Drenova. Ovo je 142. trgovina u Hrvatskoj, čime Plodine nastavljaju daljnju ekspanziju, kako u riječkom prstenu, tako i u cijeloj Hrvatskoj.

Rijeka je domaćin najnovije trgovine Plodina. Novi supermarket smjestio se u naselju Drenova na adresi Ružice Mihić 20, a prostire se na 502 m2 vrhunski uređenog prostora koji prati sve trgovačke trendove uređenja i opremanja.

Mještane ovog velikog riječkog naselja oduševilo je mjesto za obavljanje svakodnevne kupovine s bogatom ponudom poznatih brendova, ali i vlastitih robnih marki koje karakterizira visoka kvaliteta uz povoljne cijene.

Posebno zadovoljan danas ujutro bio je prvi kupac Drago koji inače živi na Škurinjama: “Ovo mi je sada najbliži supermarket i oduševljen sam zbog toga. Ovo će od sada biti moj porvi izbor pri odlasku u trgovinu.”, rekao nam je oduševljeni Drago.

Prvi kupac Drago izuzetno je zadovoljan otvaranjem supermarketa Plodina na Drenovi

Povodom svečanog otvorenja novog supermarketa, kupce je razveselio i prigodan zabavni program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a kolo sreće donosilo je i vrijedne nagrade prvim kupcima.

Važno je napomenuti kako je ovim projektom otvoreno 20-ak novih radnih mjesta.

Radno vrijeme Plodina Rijeka Drenova je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00. Sve nedjelje do kraja godine bit će radne!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari