PRIGODAN PROTOKOL

Galerija | Na Dušni dan odana počast u sjećanje na preminule policajce

U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana za sve poginule policajce, hrvatske branitelje i preminule djelatnike Policijske uprave služena je i misa zadušnica u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije

Paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća u znak sjećanja na sve poginule policajce i ostale branitelje te žrtve Domovinskog rata danas je na Dušni dan u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci odana im počast.

U prigodnom protokolu koji je predvodio načelnik Policijske uprave Tomislav Dizdar sa suradnicima, sudjelovali su i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, kao i djelatnici PU primorsko-goranske.

U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana za sve poginule policajce, hrvatske branitelje i preminule djelatnike Policijske uprave služena je i misa zadušnica u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Tijekom propovijedi velečasni Sanjin Francetić istaknuo je da je Dušni dan izraz nade i vjere u zagrobni život, pobjede života nad smrti, dobra nad zlom. Dodao je kako se prisjećajući svih onih kojih više nisu fizički s nama, molitvom i sjećanjem na njih te činjenjem dobrih djela potvrđujemo vjeru u vječni život.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari