BESPLATNE RADIONICE

Na Ekonomskom fakultetu naučite kako crowdfundingom i grupnim financiranjem postići uspješnije poslovanje

Foto: Riportal

U organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, idućeg će se tjedna održati besplatne online radionice “Crowdfunding i plava ekonomija – što je grupno financiranje i kako se koristi u BLUE sektoru“.

Radionice će se održati na Zoom platformi i to u tri termina:

  • Utorak, 23.6. od 11.30 do 13 sati
  •  Četvrtak, 25.6. od 15 do 16.30
  • Petak, 26.6. 11.30 do 13 sati

Od veljače 2020. godine Ekonomski fakultet u Rijeci  postao je dio projekta pod nazivom “Capacity Building of BLUE Economy Stakeholders to Effectively use CROWDFUNDING (BLUE CROWDFUNDING)” u sklopu kojega organizira niz besplatnih online radionica o Crowdfundingu – alternativnom mehanizmu financiranja koji omogućuje poduzećima, javnom sektoru, udrugama i startupovima da svoje ideje predstave cijelom svijetu te ih realiziraju bez korištenja tradicionalnih načina zaduživanja. Ovim popularnim načinom grupnog financiranja diljem svijeta se u godinu dana uspije prikupiti više od 30 milijardi dolara.

Broj sudionika je ograničen, a svi zainteresirani za sudjelovanje se mogu prijaviti prijavom na sljedeći link, uz napomenu kako se moguće prijaviti samo jedan od tri ponuđena termina:

https://forms.gle/mHooapcJ5sjMUkCg9

Predavanje će održati mag. stud. eur. Anita Pribanić, koja je diplomirala na interdisciplinarnom studiju Međunarodne suradnje i ekonomskog razvoja na Sveučilištu u Trstu, a kao suradnica na EU projektima u Step Ri radi na projektima iz područja društvenih i ekonomskih inovacija. Pomaže mladim poduzetnicima u pokretanju poslovanja te vodi edukacije i radionice na temu alternativnih izvora financiranja i generiranja ideja.

Radionice su organizirane u okviru projekta Capacity Building of BLUE Economy Stakeholders to Effectively use CROWDFUNDING (BLUE CROWDFUNDING) financiranoga od strane Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari