HVALA VAM!

Riportal nastavlja rušiti rekorde, u svibnju nas čitalo blizu pola milijuna čitatelja!

Nema odmora za redakciju Riportala. Povjerenje koje ste nam ukazali u travnju donijelo nam je još veću odgovorost, ali nas je potaknulo da i dalje radimo kvalitetno i angažirano kako bismo vam donijeli najrelevantnije i najtočnije vijesti u najkraćem roku.

Nagrada za taj trud ponovno je vidljiva u rezultatima gemiusAudiencea, najvažnijeg i najpreciznijeg istraživanja čitanosti internetskih medija u Hrvatskoj.

Riportal je u svibnju posjetilo preko 450.000 čitatelja koji su generirali preko 1,5 milijuna otvaranja stranica, što je Riportal učvrstilo na poziciji člana TOP 5 najčitanijih regionalnih/lokalnih portala u Hrvatskoj te neupitnog lidera na riječkom području i u Primorsko-goranskoj županiji!

Naravno, najveća zahvala ide vama, našim vjernim čitateljima bez kojih to ne bi bilo moguće, pa vam se i ovim putem iskreno zahvaljujemo i pozivamo da nas nastavite pratiti i dalje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views