PAMETNI TURIZAM

Na FMTU-u održana ToSEE konferencija

Gradonačelnik Fernando Kirigin na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci sudjelovao je na otvorenju šeste po redu međunarodne znanstvene konferencije ToSEE 2021. 

Ovogodišnja konferencija se održava od 30. lipnja do 2. srpnja 2021. pod nazivom ToSEE – Smart, Experience, Excellence & ToFEEL – Feelings, Excitement, Education, Leisure.

Svrha je predstaviti nova postignuća i rezultate istraživanja na polju iskustva, izvrsnosti i pametnog turizma te istražiti i promovirati ulogu obrazovanja i razonode, kao i tehnologije u stvaranju turističkih iskustava i osjećaja.

Plenarne teme predavanja održat će svjetski poznati i priznati znanstvenici prof. Dimitrios Buhalis i prof. Stanislav Ivanov.

– Svi se u turističkom sektoru suočavamo s izazovom pandemijskih uvjeta poslovanja i budućim razvojem turizma i industrije doživljaja. Vaša su nam iskustva na tom putu neprocjenjivo važna. Ujedno, čestitam Fakultetu na organizaciji ove konferencije kao i na njihovu znanstvenom radu koji ih svrstava u jednu od vodećih visokoobrazovnih institucija regije, poručio je gradonačelnik Kirigin na otvaranju konferencije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari