Na Grobniku organizirali moto susret i ugrozili građane? “Došli su Talijani. To je neodgovorno!”

FOTO: Facebook/Grobnik Circuit

Održali moto susret unatoč upozorenjima

Stožer civilne zaštite PGŽ prošli tjedan je donio odluku da je preporuka svim organizatorima javnih okupljanja da se ista ne održe ako na njih dolaze osobe iz talijanskih regija koje su pod posebnim mjerama.

„Netko se drži te preporuke, netko nažalost nema tu razinu odgovornosti i ne drži se preporuke pa nam u cijelom sustavu radi podosta problema. Ne može se manifestacija na našem automotodromu održati nakon što je data jasna preporuka da ukoliko dolaze posjetitelji iz Italije da se ona ne održi. To nije odgovorno“, kazao je zamjenik župana PGŽ Marko Boras Mandić te apelirao na sve organizatore da se radi sigurnosti posjetitelja te sudionika, samih sebe, ali i građana Primorsko-goranske županije ponašaju maksimalno odgovorno.

Na automotodromu Grobnik protekli vikend, od 6. do 8. ožujka, održan je moto susret “King of Grobnik” s najvećim brojem sudionika iz Italije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari