UREĐENJE LJETNE POZORNICE

Na kastavskoj Crekvini započela sadnja mladih stabala kestena!

Radovi na kastavskoj Crekvini su u punom jeku, a kroz nekoliko mjeseci ona će postati prekrasna ljetna pozornica. 

Ugovor je vrijedan 5,9 milijuna kuna, a obuhvaća pretvaranje Crekvine u ljetnu pozornicu što je dio projekta „Povežimo se baštinom“.

Kastav bilježi povećan broj posjetitelja, a nakon provedbe ovog projekta očekuje se značajniji porast broja posjetitelja unutar i izvan turističke sezone zbog boljih infrastrukturnih uvjeta, atraktivne prezentacije, proširenja turističkih proizvoda i značajno veće vidljivosti samog lokaliteta, kao i novih programa u uređenoj infrastrukturi.

U sklopu uređenja jučer su se sadila mlada stabla kestena! Radovi se odvijaju uz strogu kontrolu arheologa i sve suglasnosti konzervatora te konstantan stručni nadzor.

”Nastavljamo u petoj brzini realizirati ovaj značajan projekt u kojem nas jako veseli vaša podrška i mnogobrojni komentari ljudi koji jedva čekaju kraj uređenja Crekvine i Lokvine.” – kazao je gradonačelnik Matej Mostarac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari