Na Kastvu se sastali direktori turističkih zajednica iz cijele županije, glavna tema – turistički rezultati

Foto: PGŽ

Direktorica Turističke zajednice Kvarnera, Irena Peršić Živadinov jučer je u Kastvu okupila direktore turističkih zajednica i ureda s područja Primorsko-goranske županije.

Uz osvrt na turističke aktualnosti i razgovor o realizaciji ljetnih manifestacija koje teku po planu i bilježe veliku posjećenost, bilo je riječi i o turističkim rezultatima po pojedinim destinacijama.

Koordinacija direktora turističkih zajednica zadovoljna je rezultatima koji su u najvećoj mjeri na razini ili nešto slabiji od prošlogodišnjih, a kada se usporede s prethodnih nekoliko godina, Kvarner ostaje kao destinacija koja goste privlači, prije svega, kvalitetom i turističke ponude i turističkog smještaja, rekla je direktorica Peršić Živadinov.

Jedna od tema susreta bile su i boravišne pristojbe koje su ostale na razini prošlogodišnjih. No, dogovor je da će se za ubuduće razmotriti eventualne izmjene, ovisno o projektima koji se predlažu za financiranje iz boravišne pristojbe.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views