NA KAUČU by Vedrana Lisica

NA KAUČU gostovao kvarnerski književnik i načelnik Mošćeničke Drage Riccardo Staraj; “Blues je život i religija!”

Gostujući u ovotjednoj epizodi podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica, kvarnerski pjesnik, književnik, blueser, ali i općinski načelnik Mošćeničke Drage, istaknuo je kako unatoč svojoj ljubavi prema bluesu i čak trinaest godina u kojima se iznova vraćao Americi, svoj život ipak vidi podno Učke.
“Da bi potpuno shvatio ljepote ovog kraja moraš otići i vidjeti ostalo” rekao je, između ostalog, voditeljici i urednici Vedrani Lisica.
Po običaju u podcastu je bilo i ozbiljnog razgovora ali i onog puno manje ozbiljnog, pa je i Riccardo Staraj, kao i dosadašnji gosti odgovarao na pitanja iz rubrike “ILI- ILI” i “NIKAD NISAM”.

Što bi bio u idućem životu, kako je zadovoljan ovim životom, ima li blues publiku na ovim prostorima i kako on uspješno ostaje van “političke kuhinje” unatoč funkciji? Je li mit da je blues depresivna glazba? Zašto bi se, da ima vremenski stroj, teleportirao na “posljednju večeru” ili u renesansnu Italiju?

Pogledajte u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari