ZA UDRUGU NADA

Na Korzu će se održati humanitarno fotkanje „Bila jednom jedna pusa…“

Rotary klub Rijeka Novi val priprema još jednu blagdansku humanitarnu akciju u kojoj će moći sudjelovati svi građani i posjetitelji našeg grada.

“Konačno smo se približili i tom prvom adventskom vikendu kada će i naše Korzo zabljesnuti pod lampicama. Rijeka samo što nije ušla u najzabavnije doba godine, a s nestrpljenjem se iščekuje paljenje adventskih lampica i početak još jednog očaravajućeg prosinca.

 Na Adventu u Rijeci, osim štandića sa slasnim zalogajima i pićima, ove godine će nas ponovno čekati i jedna imela. Zna se što se mora učiniti kada se nađete ispod imele – a mi smo tu da vam zauvijek ovjekovječimo taj trenutak.

„Bila jednom jedna pusa…“ humanitarna je akcija u organizaciji Rotary kluba Rijeka Novi val koja se prvi puta održala u prosincu 2019. godine, a onda smo radi pandemije dvije godine imali pauzu. Uspješna humanitarna akcija ove godine se ponovno vraća na Korzo, sada još zabavnijeg sadržaja! 

Fotkati se možete ispred Poglavarstva Grada Rijeke 26.11.2022 i 03.12.2022 od 17:30 do 21:30. Ispred objektiva ste Vi, a iza Vas spremno čekaju nasi divni riječki fotografi Ante Jurjević, Viktor Pravdica, Damir Zamaklar, Josip Knapić – Ginger Traveler i Mateo Levak.

I dok vi pozirate ispred imelice, tu će se pojaviti i jedno zeleno, trbušasto, krzneno stvorenje u obliku kruške, prćastog nosa s mačjim licem i ciničnim karakterom! Zvuči poznato? Da, Grinch je čuo za našu akciju i odlučio je napraviti sve što može da vam ukrade pusu i uskoči u fotografiju! 

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže ispod imelice i na taj način osim stvaranja lijepih uspomena, učine i dobro djelo.  Naime, korisnik ovogodišnje akcije je Udruga žena operiranih dojki Nada – Rijeka kojoj će se dodijeliti cjelokupni novčani iznos prikupljen akcijom.  

Cilj Udruge Nada, je da kroz okupljanje i edukaciju osigura psihološku, pravnu, logističku, humanitarnu pomoć i fizioterapiju što većem broju žena oboljelih i liječenih od raka dojke kao i njihovim obiteljima i drugim zainteresiranim osobama.”

Više o akciji također možete saznati na FB eventu: https://www.facebook.com/events/1723094331424805?active_tab=about

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari