ČETIRI ZANIMLJIVA GOSTA

“Što je dobar event i kako ga organizirati?” otkrivaju četiri zanimljiva gosta na panelu u opatijskom centru Hubbazia

Još jedan poduzetnički panel u Centru za inovacije u turizmu Hubbazia održat će se u četvrtak 24. studenoga 2022. s početkom u 17,30 na temu: “Što je dobar event i kako ga organizirati?”

Adventsko vrijeme upravo je vrijeme događanja u kojima ćemo svi skupa uživati, a kreatori nekih od ponajboljih zabavnih, adventskih ili poslovnih evenata stižu nam u Hubbaziju – čut ćemo najuspješnije event managere u našem kraju. To su dr. sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR,
Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija,
Vjekoslav Alilović, agencija ALLT i Dražen Balance Mišović, Balance Entertainment & Azura Rijeka.

Sudionici panela će u sat i pol pokušati u razgovoru s moderatoricom Vedranom Lisica Pavlović (HRT – Radio Rijeka) dočarati svu draž, mogućnosti i načine – kako razmišljati o organizaciji evenata, što čini uspješan event, kako izbjeći pogreške te uopće – zašto bi se netko hvatao tog posla.

Jedan od panelista, Vjeko Alilović, kazao je da biti event manager znači – paliti i gasiti svjetla. Što se krije iza ove izjave u doba godine u kojem će nam upravo šarena blagdanska rasvjeta uljepšavati svakodnevicu, doznat ćemo na još jednim Poduzetničkim ćakulama Grada Opatije i Hubbazije.

Uoči Poduzetničkih ćakula koje počinju u 18 sati, u 17,30 održat će se i Demo day nove generacije polaznika opatijskog start-upa koji će u 30 minuta prezentirati svoje poslovne ideje kroz čije kreiranje ih provode stručnjaci Visoke poslovne škole PAR u okviru besplatne poduzetničke edukacije u Hubbaziji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views