RAZNOLIKA PONUDA

Na Kukuljanovu se otvara novi trgovački centar, evo što ćete sve moći kupiti u Galeriji Bakar

U Industrijskoj zoni Bakar u središtu Kukuljanova uskoro se otvara novi trgovački centar koji nosi ime Galerija Bakar.

Trgovački centar konceptualno je osmišljen kao “retail park”, a maloprodajna površina centra iznosi 30.046 kvadratnih metara što ga ujedno čini i najvećim trgovačkim središtem u Bakru i okolici.

Retail parkovi zamišljeni su kao niz trgovačkih jedinica koje se nalaze u istom kompleksu, obično na jednoj lokaciji, no svaka od njih ima zaseban ulaz.

U sastavu ponude nalaze se poznati brendovi i maloprodajni lanci među kojima su Bipa, Deichmann, Ghetaldus, Hervis, Harvey Norman, LC Waikiki, JYSK, Interspar, KiK, Admiral casino, Mlinar, Müller, Takko, Tedi, Tisak, ZOO City te restoran Me Gusta. Svi posjetitelji na jednom mjestu pronaći će odjeću, obuću, modne detalje i kozmetiku, namještaj, svakodnevne potrepštine za dom te sve što je potrebno za obitelj, djecu i kućne ljubimce.

Otvaranjem ovog novog trgovačkog centra na Kukuljanovu, obogatit će se trgovačka ponuda na području Grada Bakra, ali i otvoriti nova radna mjesta. Galerija Bakar zapošljava nekoliko stotina djelatnika.

Investitor i vlasnik Specijaliziranog trgovačkog centra „Galerija Bakar“ je tvrtka AM PS Lambda Nekretnine

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari