NAJVEĆA KARNEVALSKA UTRKA

Galerija | Na Molo longu održan Torpedo Carnival run

U organizaciji  Turističke zajednice grada Rijeke, Triatlon kluba Rival i sportske udruge Torpedo Runners, u nedjelju se na Molo longu održalo 7. kolo Riječke zimske lige kao i Torpedo Carnival run, najveća karnevalska utrka u Hrvatskoj.

Na utrci održanoj uoči najmaškaranijeg vikenda u Rijeci, odnosno Međunarodne karnevalske povorke, sudjelovalo je gotovo 200 maškaranih trkača, a uoči samog starta kojeg je označio riječki gradonačelnik Marko Filipović, posjetitelje i natjecatelje svojim su defileom „zagrijali“ Zametski zvončari.

Što se tiče rezultata, stazu dugu 5 kilometara najbrže su otrčale trkačice Marina Juranić, Ingrid Nikolesić i Nika Abramović, odnosno trkači Zoran Žilić, Davor Varga i David Marot.

Što se tiče najboljih maškaranih trkača, prvo mjesto osvojio je ŠČ Klaun, drugo mjesto Rumenica, dok su treće mjesto podijelili Mare auf Deutschland i tim „Gdje je Jura?“. Nagrade najuspješnijim trkačima uručili su Meštar i Kraljica karnevala Sandi Pribanić i Maja Babin.

Predsjednik Triatlon kluba Rival, Miroslav Marić uručio je riječkom gradonačelniku Marku Filipoviću i direktoru Turističke zajednice Petru Škarpi prigodne Zahvalnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari