EVO DETALJA

Rijeka Plus poziva osobe s invaliditetom koji koriste parkiralište na Delti i u garaži Kantrida na ažuriranje podataka

Zbog implementacije i testiranja novog, najsuvremenijeg sustava naplate, Rijeka Plus je u fazi i obvezi ažurirati svoju evidenciju korisnika osoba s invaliditetom koji koriste navedeno parkiralište, kao i garažu Kantrida.

TD Rijeka Plus započeo je sa ugradnjom sustava naplate na parkiralištu Delta putem automatskog prepoznavanja tablica i digitalnog očitavanja registarske oznake vozila, čime se ubrzava protok vozila te se smanjuju gužve unutar parkirališta, a izbjegavaju se i situacije izgubljenih parkirnih karata.

U tu svrhu pozivaju se da se jave osobe s invaliditetom (putem mail adrese info@rijeka-plus.hr ili na 051 311 401 ili na prodajnom mjestu Jelačićev trg 3) koje posjeduju Torpedo karticu za prolaz na spomenuta parkirališta, kako bi se ažurirali podaci registarskih oznaka. Sve osobe s invaliditetom koje posjeduju važeću oznaku pristupačnosti, a koje nemaju navedenu karticu mogu istu izraditi na prodajnom mjestu Jelačićev trg 3, ukoliko planiraju koristiti parkiralište Delta i garažu Kantrida.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari