POVEĆAVA SE SIGURNOST

Na Novoj cesti i u Ičićima montira se sustav nadzora koji bilježi brzinu kretanja vozila

Na području Grada Opatije montira se sustav za nadzor prometa koji nadzire brzinu kretanja vozila u prometu kao i nedozvoljeni prolazak kroz crveno svjetlo semafora.

Kamere se montiraju na dvije lokacije i to na križanju Nove ceste (D66) i Ulice dr. Matka Laginje te u Ičićima ispred područne škole tj. područnog vrtića u Liburnijskoj ulici čime se nastoji povećati sigurnosni standard polaznika škole i vrtića, kao i pješaka na području Grada Opatije. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu kretanja vozila postavljenim prometnim znakovima i propisima sigurnosti prometa na cestama.

Pribavu i postavljanje sustava nadzora prometa i brzine kretanja vozila financirao je Grad Opatija u iznosu od 365.000,00 kn od kojih 330.000,00 kn u vidu donacije Ministarstvu unutarnjih poslova koje će, na temelju utvrđenih snimaka sustava nadzora, provoditi prekršajne postupke prema nesavjesnim vozačima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari