Na Platku počelo testiranje opreme za zasnježenje! Uskoro kreću zimske radosti?

Za zimsku sezonu na Platku vlada veliki interes građana koji su se zaželjeli snijega i “zimskih radosti”

Kako smo već izvještavali OVDJE, trgovačko društvo Goranski sportski centar d.o.o. čiji su osnivači Primorsko-goranska županija, grad Delnice i općina Čavle realiziralo je investiciju nabavke sustava za umjetno zasnježenje skijaških staza na prostoru Regionalno sportsko-rekreacijskog i turističkog centra Platak (RSRTC Platak).

Riječ je o vrlo vrijednom projektu kojim će se omogućiti kvalitetnija sezona skijanja na omiljenoj lokaciji Riječana, ali i stanovništva cijele regije – Platak.

Na Platak stigli novi topovi za umjetno zasnježenje!

(FOTO) Na Platku se radi na iskopu za bazen za proizvodnju umjetnog snijega!

Kako je interes javnosti, građanstva i gospodarskih subjekata za početak skijaške sezone na Platku izuzetno velik, iz GSC-a su nam uputili dodatne informacije vezane uz rad sustava za umjetno zasnježenje.

Od 28. prosinca krenulo je testiranje opreme za zasnježenje koje će se nastaviti i sutra jer su vremenski uvjeti za testiranje, prema vremenskoj prognozi, povoljni do utorka, 31. prosinca.

U spomenutom periodu povoljnih vremenskih uvjeta odradit će se parcijalno testiranje i kalibriranje topova te cijelog sustava 1. faze.
U spomenutom periodu će biti organizirana i obuka djelatnika GSC-a za upravljanje sustavom.

Iz GSC-a ističu kako im je izuzetno drago kako je javnost prepoznala i podržala napore i rad GSC-a sa svojim osnivačima na investicijama na području samog RSRTC-a Platak posljednjih godina, a posebice za investiciju nabave sustava za umjetno zasnježenje.

Ujedno, s uvjerenjem da će tehnički i vremenski uvjeti za korištenje sustava za umjetno zasnježenje biti ispunjeni u cijelosti, svim korisnicima RSRTC-a Platak žele sve najbolje u Novoj godini.

platak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari