SURADNJA POLICIJE I VRTIĆA

Na Rabu Dan dobrih poruka i želja obilježen u suradnji djece i policije

Nastavak je ovo dobre suradnje rapske policije s Dječjim vrtićema Pahuljica, u  aktivnostima na unapređenju međusobnih odnosa, usvajanja pozitivnih stavova i aktivnog sudjelovanja u životu zajednice

Jučer, 3. svibnja na inicijativu i organizaciji Dječjeg vrtića Pahuljica iz Raba obilježen je dan, kojeg su nazvali Dan dobrih poruka i želja. 

U obilježavanju su im se pridružili i policijski službenici Policijske postaje Rab, koji su im pomogli u realizaciji njihovih aktivnosti. Naime,  djeca su osmislila te samostalno napisala dobre želje i poruke o očuvanju okoliša, voda, zdravlja i svega drugog bitnog za što kvalitetniji i sigurniji život svih nas. 

Svoje poruke djeca su dijelila građanima, u čemu su im pomogli i policijski službenici iz Raba, koji su na prometnici u blizini vrtića zaustavljali vozače i druge sudionike u prometu. Iako zaustavljeni, građani su se obradovali dobrim željama i porukama djece te ih podržali u njihovim aktivnostima.

Uz to, u druženju i radu s policijskim službenicima djeca su se upoznala i s dijelom poslova policije te učili o sigurnom sudjelovanju u prometu.

Bio je ovo nastavak dobre suradnje policijskih službenika Policijske postaje Rab s djecom i predstavnicima Dječjeg vrtića Pahuljica, u  ostvarivanju zajedničkih aktivnosti kojima se pridonosi razvijanju međusobnih odnosa, ali i odgoja najmlađih za usvajanje pozitivnih stavova i aktivno sudjelovanje u životu zajednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari