Na RI Rock koncertu “Zajaši 3maja” za trećemajce prikupljeno 21.400 kuna

Foto: Facebook/E.M.

Prema odluci radnika, sav će novac biti uplaćen na račun većinskog Sindikata metalaca Hrvatske-podružnica „3. maj” odakle će biti raspodijeljen najpotrebitijima

Protekle subote, 20. travnja, u sportskoj dvorani „3. maj“ održan je humanitarni koncert za radnike brodogradilišta „3. maj“

Ulaznice za koncert prodavane su na štandu na Korzu, u Klubu mladih Rijeka te na ulazu u dvoranu na dan koncerta, a ukupan iznos novca prikupljen prodajom karata iznosi 21.400,00 kuna što znači da je ukupno prodano točno 428 ulaznica.

Prema odluci radnika, sav će novac biti uplaćen na račun većinskog Sindikata metalaca Hrvatske-podružnica „3. maj“, a, sukladno prioritetima, sredstva će dalje biti transferirana supružnicima koji oboje rade u brodogradilištu, radnicima s većim brojem djece te trećemajskim zaštitarima koji plaće nisu dobili od rujna prošle godine – a sve vrijeme dolaze na svoja radna mjesta.

Svih honorara, naknada i troškova usluga odrekli su se svi izvođači te Tomislav Juretić (izrada vizualnog rješenja plakata i ulaznica), ZAMP, Tiskara Sušak, Securitas, Rijeka sport i Grad Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari