NAJSVEČANIJE DOBA GODINE

Na riječkom Korzu počelo postavljanje božićno-novogodišnje dekoracije. Lampice će biti upaljene našto kraće

Idi na originalni članak
Foto: Riportal

U Gradu Rijeci odlučili su uštedjeti na potrošnji električne energije tako što će period u kojem je uključena javna rasvjeta ali i blagdanska svjetlosna dekoracija biti nešto kraći

Oglas

Na riječkom Korzu počelo je postavljanje božićno-novogodišnje dekoracije.

‘Sve je isto kao i lani’, da parafraziramo riječi pop-pjesme, jedino će period u kojem je uključena rasvjeta biti nešto kraći, izvijestili su iz Grada Rijeke priklanjajući se na taj način sveopćim pozivima na štednju energije zbog aktualnih, nemilih ratnih događanja i s tim povezanom energetskom krizom.

“Grad Rijeka ugovorio je radove iluminacije i dekoracije za božićne i novogodišnje blagdane za 2022./2023. godinu u istom obujmu kao i prijašnjih godina. No, s obzirom na aktualnu energetsku krizu i potrebu za uštedom energije, Grad Rijeka će tijekom ovih blagdana svakako skratiti periode u kojima je uključena rasvjeta”, priopćili su iz Grada Rijeke.

Mi se svakako veselimo dekoracijama koje nam uljepšavaju, mnogi će reći, najljepše doba godine, ono u kojemu slavimo blagdan Božića i dolazak nove godine – za koju se nadamo da će po mnogo čemu biti bolja od ove 2022.

Exit mobile version