U ORGANIZACIJI SDP-A

Video |Na Trsatu uz fažol i snažne poruke proslavljen Praznik rada: ‘Za pošten rad i poštena plaća!’

Idi na originalni članak

Veselo je bilo danas na Trsatu. U parku pokraj Trsatske gradine u organizaciji SDP-a slavio se Međunarodni praznik rada. Više u videoprilogu!

Oglas

Proslavu 1. Maja uveličale su Riječke mažoretkinje, Klapa Nevera te Gradska glazba Trsat. Pripremljeno je i 2500 porcija fažola, nitko nije ostao gladan!

Okupljeni su barem nakratko zaboravili na svakodnevne probleme a pozdravili su ih i organizatori proslave – Marko Filipović, predsjednik SDP-a Rijeka, Zlatko Komadina, SDP i i Ivica Lukanović, predsjednik SDP-a PGŽ.

Cijela Europa i Hrvatska zapale su u energetsku krizu i inflaciju koju najviše osjećaju radnici, umirovljenici i socijalno ugroženi, zato moramo biti posebno socijalno osjetljivi, rekao je Filipović, poželjevši nezaposlenima pronalazak radnih mjesta u Rijeci.

Ljudi moraju za pošten rad imati I poštenu plaću, rečeno je.

Prvomajskoj proslavi u Rijeci nazočila je i potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac. Zahvalila je Riječanima što čuvaju socijaldemokraciju u Rijeci.

Prozvala je premijera Andreja Plenkovića navevši kako njegova vlada i ministri kradu iz naših džepova te kako se njihove afere ne broje u milijunima nego milijardama.

“Dok je god Plenkovića nema boljeg života u Hrvatskoj, on štiti velike i bogate… za radnike nije ga briga”, poručila je potpredsjednica SDP-a.

Zabava je nastavljena do kasnih popodnevnih sati uz band Swing Rijeka, donosi Kanal RI.

Exit mobile version