EVO DETALJA

Na Zametu i Costabelli: Počinju radovi u ulicama Obitelji Sušanj i Minakov put

Photo: Milan Sabic/PIXSELL/ Ilustracija

Predviđena je gradnja mreže novih kolektora sanitarne kanalizacije te rekonstrukcija i izgradnja opskrbnih vodovodnih cjevovoda

KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. obavještava javnost da u srijedu 24. i četvrtak 25. svibnja 2023. započinju radova u ulicama Obitelji Sušanj i Minakov put, u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, grupe radova C „ Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Rijeka“.

Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije RijekaRadovi u navedenim ulicama izvodit će se u sklopu podsustava C.0.3 Kantrida Zamet.

Predmetnim zahvatom predviđena je gradnja mreže novih kolektora sanitarne kanalizacije te rekonstrukcija i izgradnja opskrbnih vodovodnih cjevovoda, čime će se značajno poboljšati vodoopskrba i odvodnja ovog područja.

Izvođač radova je GP KRK d.o.o., dok je pružatelj usluge nadzora nad gradnjom zajednica ponuditelja: INSTITUT IGH d.d., EPTISA ADRIA d.o.o., FLUM-ING d.o.o. i PROJEKT d.d. Nova Gorica.

Ističemo kako je izvođač radova u ulicama na koje se direktno utječe izvođenjem radova dostavio obavještajni letak građanstvu putem poštanskih sandučića, a o svim eventualnim izmjenama dinamike izvođenja radova korisnici će biti pravovremeno informirani kako bi bili u tijeku s napretkom projekta i kako bi svoje aktivnosti mogli planirati na vrijeme.

Građane se poziva da prate tijek radova i promjene u regulaciji prometa radi njihove sigurnosti i drugih uključenih u promet.

Dodatne informacije o 233.799.649,88 EUR vrijednom EU projektu „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, koji se u visini od 71,33 % sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije, dostupne su na internetskoj stranici projekta https://aglomeracijarijeka.eu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari