"DOKAZANA SNAGA JELENJA"

[NAJAVA] Robert Marčelja objavljuje kandidaturu za načelnika Općine Jelenje

Kako smo upravo doznali, u srijedu, 24.02.2021. godine u 11 sati Robert Marčelja i službeno će objaviti kandidaturu za načelnika Općine Jelenje za iduće mandatno razdoblje 2021.-2025.

Pratite predstavljanje kandidature uživo na našem portalu:

– Pripremio sam nove projekte i ideje za dodatno unapređenje našeg zavičaja. Nastavit ćemo s novim investicijskim ciklusom, kao dokazana snaga Jelenja – poručio je na svojoj Facebook stranici, sadašnji, a vjerujemo i budući načelnik Jelenja.

„Dokazana snaga Jelenja“ naziv je kampanje i konferencije na kojoj će biti predstavljena kandidatura Roberta Marčelje za načelnika Općine Jelenje za mandatno razdoblje 2021.-2025. Uz njega, novinarima će se obratiti i predsjednik Primorsko goranskog saveza Darijo Vasilić te Robert Maršanić, predsjednik jelenjskog ogranka PGS-a.

Veselimo se novim projektima i idejama za naš zavičaj, a događaj je moguće pratiti i putem društvene mreže Facebook na: https://fb.me/e/5HVEG1Qfg

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja