OBNOVA TOPLINARSTVA

Najavljeni radovi na trasi između toplane Vojak i Dvorane mladosti; Promet će biti zatvoren za sva vozila!

Screenshot

Radovima na novoj dionici toplovoda na trasi između toplane Vojak i Dvorane mladosti nastavljaju se radovi rekonstrukcije toplovoda na Trsatu. Završetak radova očekuje se početkom prosinca 2024. godine.

Zahvati se izvode rutom od Pizzerije Pampas, ulicom Vrtlarski put, Linićevom i  Šenoinom ulicom gdje će se kod k.br.11 nastaviti prekopom kolnika na Trgu Viktora Bubnja prema Dvorani mladosti. S obzirom na nedovoljnu širinu ulica, promet će biti zatvoren za sva vozila, osim na Trgu Viktora Bubnja gdje će se odvijati naizmjenično. Stanarima će biti omogućen pristup njihovim kućama.

Planirani rok završetka radova je početak prosinca 2024. godine.

Navedeni zahvati se izvode u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“, s ciljem rekonstrukcije toplovoda toplinskog sustava „Istok“.

Obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na web stranici Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari