ZABAVA ZAGARANTIRANA

Najbolje od Matulja na jednom mjestu! Donosimo zanimljiva događanja

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Outdoor ativnosti “POMALO DA SE DUGO ZAJDE” Maškarana biciklijada i pješačenje održava se ove subote, 04.02. kada ćemo se od 10 sati okupiti kod Stare Pošte i u 11 sati krenuti veseli i maskirani na put uz edukaciju o maškaranim običajima i zvončarskim putevima. Prijave su i dalje otvorene, a poveznica se nalazi na društvenim mrežama i web stranici www.tzmatulji.hr

Preporučujemo svim sudionicima da se maskiraju jer ćemo najbolje, ali i najgore maske nagraditi prigodnim poklonima. Kotizacija od 8€ plaća se po dolasku, a uključuje rušnju (štrudel i kafe) i obed (maneštra z kumbasicun). Svi zainteresirani taj će dan moći kupiti i multifunkcionalnu maramu (Buff) #matuljišs po promotivnoj cijeni do 15€.

Gastonomski dio ZA PRSTI POLIZAT svake nedjelje sve do 26.02. nudi meni od 20€ u ugostiteljskim objektima Stancija Kovačići – Rukavac, Kinkela – Bregi, Carpe Diem – Rupa, Zlatno krilo – Matulji i Stara pošta – Permani.

Slatke i slane predahe možete konzumirati svaki dan u kafeteriji Benin u Jušićima i slastičarnici Zvončarnica u Matuljima po cijeni od 2,20€ do 10€.

Osim odličnih menija prema rasporedu sve prisutne zabavlja i sopac Mano.

PAMET VA GLAVU, edukacija o maslinovim uljima Kvarnera i Istre sa degustacijskim menijem u četiri slijeda, održati će se 09.02. u Stanciji Kovačići od 11 – 16 sati, po cijeni od 78€. Više informacija i prijave na mob. 099 216 5009.

FESTIVAL PUSNE HRANI održati će se u restoranu Kinkela Bregi, 09.02. u 19 sati, a svoje će pusne delicije, maske i običaje predstaviti Brežanski zvončari i gosti iz Ilirske Bistrice. Voditeljica programa Iva Pavletić Crnić. Ulaz je slobodan. Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte na mob. 098 326 660.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari