PRIZORI ODUZIMAJU DAH

Najljepši grade: Rijeka Uskrs dočekuje ukrašena prelijepim cvjetnim otocima, pogledajte čaroliju boja širom grada!

I ovoga puta treba čestitati vrijednim djelatnicama i djelatnicima KD Čistoća, posebno onima iz Radne jedinice Održavanje zelenih površina odnosno Sektora održavanja koji su dokazani majstori u ukrašavanju našeg grada

Na području grada Rijeke KD Čistoća d.o.o. uređuje i održava parkove, drvorede i druge zelene površine u vlasništvu Grada Rijeke.

Održavanje zelenih površina obuhvaća uređenje i održavanje parkova, košnju travnjaka, izgrabljavanje orezivanje i oblikovanje trajnica, grmova, živica i drvorednih stabala; sadnju, zalijevanje, prihranu i plijevljenje cvjetnih partera; obnovu postojećih i uređenje novih površina ukrasnim biljem.

Radna jedinica Održavanja zelenih površina u gradu Rijeci uključuje uređenje i održavanje parkova, drvoreda i drugih zelenih površina u vlasništvu Grada Rijeke, košnju travnjaka, izgrabljavanje lišća i smeća, orezivanje i oblikovanje trajnica, grmova, živica i drvorednih stabala, sadnju, zalijevanje, prihranu i plijevljenje cvjetnih partera te obnovu postojećih i uređenje novih površina ukrasnim biljem, osmišljavanje uređenja novoplaniranih zelenih površina te dizajna cvjetnih gredica sa sezonskim cvijećem u suradnji s gradskim odjelima.

Istodobno, Sektor održavanja obavlja osnovne djelatnosti Društva iz područja čišćenja objekata i površina i održavanja zelenih površina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari