NAPOKON: U ponedjeljak počinje izgradnja kružnog toka na Gornjoj Vežici!

U ponedjeljak 7. ožujka 2016. godine započinju radovi na izgradnji mini kružnog raskrižja na raskrižju ulica Tome Strižića – Dr. Zdravka Kučića na području mjesnog odbora Gornja Vežica

Kako objašnjavaju u „Rijeka prometu“ izgradnja kružnog raskrižja pokrenuta je radi poboljšanja sigurnosti i protočnosti prometa na ovom raskrižju te „otvaranja mogućnosti da se iz svih privoza može kretati prema svim privozima raskrižju i od raskrižja“, što u postojećoj regulaciji prometa nije bilo moguće. Naime, sada nije dozvoljeno skretanje vozilima koji dolaze iz smjera Sušačke Drage i Gornje Vežice (Ulica Franje Belulovića) prema Ulici Dr. Zdravka Kučića.

Izvođač radova je tvrtka Građevinar d.o.o. iz Rijeke, a vrijednost radova je 138.160,00 kuna bez PDV-a.

Završetak predmetnih radova predviđeno je u roku od 30 kalendarskih dana. Gradilište će za cijelo vrijeme izvođenja radova biti označeno adekvatnom prometnom signalizacijom, pa se vozači mole za za razumijevanje i poštivanje prometne signalizacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari