VOLONTIRANJE U DJEČJOJ BOLNICI

Natjecanje u čitanju Udruge ”Portić”; “I ti možeš biti teta/barba pričalica”

Foto: Pixsell/Unsplash

Povodom Dječjeg tjedna naša Udruga organizira 2. natjecanje u izražajnom čitanju proznih književnih tekstova „I ti možeš biti teta/barba pričalica“. Natjecanje će se i ove godine u potpunosti održati virtualno. 

Udruga Portić pozive zainteresirane da se prijave na natjecanje:

”Dragi učenici,

povodom Dječjeg tjedna pozivamo vas na naše 2. natjecanje u izražajnom čitanju proznih književnih tekstova “I ti možeš biti teta/barba pričalica”. Udruga “Portić” poznata je po svojem projektu “Tete i barbe pričalice” u kojem volonteri svake večeri čitaju i pričaju priče djeci u bolnici. No, sada bismo voljeli vidjeti kako je to kada su djeca tete/barbe pričalice. Stoga ako volite čitati na glas, i to izražajno čitati, javite se na naš natječaj. Natjecanje će se u potpunosti održati virtualno pa nam stoga vaše videouratke pošaljite na mail adresu: natjecaj.portic@gmail.com. Prijave se primaju do 6. listopada 2021., a imena najuspješnijih budućih “teta i barba pričalica” objavit ćemo 15. listopada 2021.

Čitati možete tekstove primjerenog dječjeg sadržaja i tematike. Birati možete samostalno ili sve prepustite vašim mentoricama ili mentorima. Uz želju da što uspješnije održimo naš čitalački susret na daljinu prilažemo Pravilnik o natjecanju i Prijavnicu za natjecanje.”

Pravilnik o natjecanju – pravilnik_natjecanje_u_citanju.pdf
Prijavnica za natjecanje – https://forms.gle/UzA5wnPtk3QQ1HQZ6

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari