RIJEKA ADVENT

Ne propuštamo! U nedjelju 3. prosinca spektakularno paljenje lampica na Gradini!

Nakon više od mjesec dana priprema, sve je spremno za sedmo izdanje Adventa na Gradini!

Duh božićnih blagdana polako, ali sigurno udomaćio se među zidinama kaštela a vesela prosinačka atmosfera već se može namirisati u zraku. Sa sigurnošću možemo reći – ove će godine blagdani na Gradini biti uistinu magični!

Čarobnu atmosferu stvorit će jedinstvene blagdanske dekoracije, a ove godine novitet je unikatna violina visine šest metara, u potpunosti optočena lampicama te zanimljiv božićni kutak u spilji koji će najviše razveseliti najmlađe.

Spektakularno paljenje lampica zakazano je za nedjelju, 3. prosinca kada će na vrhu grada zavladati blagdansko raspoloženje, a Trsatski kaštel odjenuti svjetlucavo ruho isprepleteno stotinama tisuća lampica.

Svečani trenutak paljenja lampica dogodit će se točno u 18.00 sati, a tijekom prosinca i siječnja posjetitelji će moći uživati u čak 17 različitih programa.

Najčarobnija božićna priča ponovno će se smjestiti među zidine Trsatskog kaštela gdje posjetitelje očekuje pet punktova na kojima će se moći kušati blagdanske delicije i nezaobilazno kuhano vino.

Advent na Gradini trajat će sve do 7. siječnja, dok će posjetitelji u zimskim radostima moći uživati svakoga dana od 16.00 sati te vikendom od 12.00 sati. Svakog petka i subote održavat će se live svirke i nastupi DJ-eva, a iz programa valja izdvojiti Gradina Kids day – dječji adventski dan koji će se održati 9. prosinca i bit će posvećen zabavi za najmlađe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari