NE PROPUSTITE! Na Zametu se snima glazbeno-maškarani spektakl „Lijepom našom“

Foto: Sa snimanja emisije 2019. godine (Ivan Vuljanić)

Popularna glazbena emisija Hrvatske radiotelevizije „Lijepom našom“ ponovno će se snimati u Rijeci 5. veljače

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, popularna emisija „Lijepom našom“ ponovo dolazi u Rijeku i osvaja srca posjetitelja i gledatelja. Posebno karnevalsko izdanje snimat će se u srijedu 5. veljače u Centru Zamet od 19 sati. Emisijom se promoviraju višestoljetna kvarnerska tradicija i običaje!

Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke, istakao je tim povodom koliko mu je drago da je Rijeka i drugu godinu za redom domaćin karnevalske emisije Lijepom našom.

Branko Uvodić, voditelj i urednik emisije Hrvatske radiotelevizije „Lijepom našom“, naglasio je da je to najdugovječnija i najgledanija emisija na Hrvatskoj radioteleviziji najavivši na glazbenom maškaranom spektaklu 5. veljače u Centru Zamet i
brojna iznenađenjea.

Nastupit će nezaobilazni zvončari, pripadnici nacionalnih manjina, sudionici i klape maškaranog klapskog maratona, različiti tamburaški sastavi… To je samo dio izvođača uz koje će posjetitelji plesati i pjevati 5. veljače, a snimanje će pratiti Meštar Toni i Kraljica Riječkog karnevala Dora Pilepić.

Snimaju se dvije emisije u trajanju od 75 minuta i čeka nas pravi maškarani spektakl!

Ulaznice po cijeni od 35 kuna u prodaji su u Turističkom informativnom centru na Korzu.

I ova emisija tako se uklapa u brojna događanja u slijedećim karnevalskim tjednima što se sve može pratiti na službenim stranicama Riječkog karnevala www.rijecki-karneval.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari