VAŽNO

NE ZABORAVITE! Na riječkim tržnicama se i dalje moramo pridržavati ovih epidemioloških mjera

Foto: M.L./Riportal

Na riječkim tržnicama i dalje obavezno nošenje maski na svim otvorenim i zatvorenim prostorima tržnica, kao i prilikom održavanja nedjeljnog buvljaka na tržnici Brajda.

Rijeka plus podsjeća kupce i zakupnike na riječkim tržnicama da je prema Odluci Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, a koja je na snazi do 15. rujna i dalje propisano nošenje maski.

Odlukom koje propisana stroga mjeru fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra u zatvorenom prostoru i 1,5 metar na otvorenom prostoru. Ako nije moguće održavanje fizičke distance od najmanje 2 metra u zatvorenom prostoru i 1,5 metar na otvorenom prostoru obvezno je korištenje maski za lice ili medicinskih maski.

Osim mjere obaveznog korištenja maski za lice, kupci i zakupci dužni su se pridržavati i mjera fizičke distance kao i dezinficirati ruke na za to predviđenim punktovima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari