REKORDAN BROJ SUDIONIKA

Video | Neki na more, neki na ‘brdo uživanja’: Sportsko lice Platka okupilo čak 300 sudionika, sportaša i rekreativaca!

Sportsko lice Platka jedna je od manifestacija u sklopu projekta Sva lica Platka koje se održava već dugi niz godina. Više u video prilogu!

“Sedmu godinu zaredom održavamo sportske turnire, prvi vikend nakon Vele Gospe je naš termin i okupili smo se danas u različitim loptačkim sportovima.”, kaže Roberta Dragičević iz organizacijskog tima Sva lica Platka za Kanal Ri.

Rekordan je broj prijavljenih ove godine, oko 300 natjecatelja, a nekoliko je i kategorija sportova u kojima su se mogli okušati.

“To su nogomet, odbojka na pijesku, košarka, boćanje i disc golf.”, dodaje Roberta Dragičević.

Najveći broj ekipa prijavio se na boćanje koje se ove godine po prvi puta održalo na novom jogu.

Malonogometni turnir već dugi niz godina ima popunjen ždrijeb, a ove godine sudjeluje čak 11 ekipa.

Osim seniorskog turnira u košarci, održan je i turnir košarke u kolicima te turnir za mlađe dobne skupine.

Natjecanje za rekreativce, aktivne sportaše, ali ipak i za poneke profesionalce. Neki od vrhunskih sportaša našli su se i na odbojci na pijesku.

Idući vikend, točnije u nedjelju 27. kolovoza, nastavlja se druženje na Platku. Događaj pod nazivom Vertikalno lice Platka ugostit će trail trkače i bicikliste koji će se okušati u raznim vratolomijama, donosi Kanal Ri.

Više u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari