Nemoguća misija… Novi autobusni kolodvor još samo kao prvoaprilska šala!

Nitko više ni ne vjeruje da će se ikada izgraditi autobusni kolodvor.

Riječki je Autotrans početkom mjeseca počeo s postavljanjem nadstrešnice na autobusnom kolodvoru Rijeka, na Trgu Žabica.

Naime, Autotrans upravo postavlja metalno-čeličnu konstrukciju sa staklenim pokrovom, kojom će investitor ovog projekta natkriti prva dva perona riječkog autobusnog kolodvora.

Inače, izdavanju građevinske dozvole prethodila je suglasnost Konzervatorskog odjela u Rijeci kao i Komisije za postavljanje predmeta i privremenih objekata na području grada Rijeke kojoj se, nakon raspisivanja natječaja za zakup građevinskog zemljišta, Autotrans javio kao jedini ponuđač.

U Autrotransu su istaknuli kako će se s novom nadstrešnicom poboljšati uvjeti putovanja putnika, a što, između ostalog, nalažu i standardi postavljeni ulaskom Hrvatske u Europsku uniju.

– Natkrivanjem prva dva perona na Žabici, Autotrans nastoji da, uz posljednje vrijeme iznimno povoljne cijene putovanja na relacijama u Hrvatskoj, a posebno prema Zagrebu i Dalmaciji, omogući putnicima i ugodnije uvjete kolodvorskih usluga, koliko je to u sadašnjim okolnostima moguće. Završetak radova očekuje se kroz tridesetak dana, zaključili su u Autotransu.

kolodvor1            kolodvor2

Jotros smo objavili vijest kako je započela izgradnja novog autobusnog kolodvora. Na žalost, bila je to samo prvoaprilska šala… 🙁

Ipak dajemo veliki plus Autotransu!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja