PONUDA CRESA U JEDNOM VIDEU

Video | NEOPISIVA LJEPOTA! Pogledajte novi promotivni video otoka Cresa, snimke su spektakularne!

Video na vrlo atraktivan način svim posjetiteljima približava ljepote i bogatstvo najvećeg hrvatskog otoka s posebnim naglaskom na kulturnu i povijesnu baštinu, prirodne ljepote, gastronomiju, aktivnosti na otvorenom i plaže koje su često u izborima za najljepše plaže na svijetu.

Savršen spoj zelenog i plavog, bogata kulturna i prirodna baština, vrhunska gastronomija i brojne mogućnosti za boravak na otvorenom u fokusu su novog videa koji je objavila TZ Grada Cresa. Video je nastavak promotivne kampanje „Visit Cres, no stress island“ koja je na društvenim mrežama aktivna od početka lipnja te je ostvarila odlične rezultate.

Novim promotivnim video otok Cres će se predstavljati na sajmovima, prezentacijama i u drugim posebnim prilikama kako bi svim budućim posjetiteljima približili ljepotu ovog čarobnog otoka i potaknuli ih na dolazak u oazu bez stresa, idealnu za napuniti baterije i odmoriti od svakodnevnog, ubrzanog načina života.

Uz ovaj promotivni video izradit će se i dodatni kraći promotivni filmići posvećeni kulturnoj i povijesnoj baštini, prirodnim ljepotama, aktivnostima na otvorenom, plažama, gastronomiji i zabavi na otoku Cres kako bi na što kvalitetniji način predstavili sve ono što prekrasan Cres nudi posjetiteljima.

Video je izradio Robi Sablić iz RS Creative Studia s Cresa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari