DOČEKALA IH SUNČANA RIJEKA

Galerija | Nesvakidašnji prizor u riječkoj luci: Doplovila dva kruzera i više turističkih brodova s više tisuća putnika!

Dva kruzera, Marella Explorer 2 na lukobranu u riječkoj luci i Mein Schiff 5 na vezu pred riječkom lukom. Pogledajte fotografije!

Danas se u Rijeku i okolicu slilo na tisuće putnika s dva kruzera i turističkih brodova. Po treći put ove sezone u Rijeku je stigao kruzer “Marella Explorer 2” s oko 1.700 putnika. Privezan je na riječkom lukobranu.

Kruzer “Mein Schiff 5” u Rijeku dolazi prvi put, iako je njegova kompanija (TUI Cruises) sa sestrinskim brodom (“Mein Schiff 6”) imala Rijeku u programu putovanja 2019. godine. S ovim brodom u Rijeku stiže oko 2.700 gostiju. Brod je usidren na istočnom sidrištu Riječkog zaljeva. Izgrađen je 2016. godine u Finskoj, dimenzije su mu 293×35 metara.

“Ovo neće biti jedini put da se u Rijeci “druže” dva broda praktički iste kompanije, ali je vjerojatno prvi put da u jednom danu Rijeka ugosti tako velik broj putnika s kruzera.

Isti slučaj ponovit će se i 30. srpnja odnosno 27. kolovoza ove godine”, javlja portal Brodovi u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari