Njemačka obitelj došla ljetovati na Cres pa se šokirala: Umjesto kupanja, čistili smeće s plaže

Foto: Facebook

Šokirani onim što su vidjeli, odlučili su stvar uzeti u svoje ruke i počistiti smeće

Njemačka obitelj Hund godišnji odmor provodi u Hrvatskoj. No umjesto prirodnih ljepota Jadrana, kojima se toliko volimo hvaliti, dočekala ih je potpuno drugačija slika.

Na svom Facebook profilu Oskar Hund podijelio je fotografije smeća koje su zatekli na jednoj plaži na Cresu. Šokirani onim što su vidjeli, odlučili su stvar uzeti u svoje ruke i počistiti smeće među kojem je bilo bezbroj plastičnih štapića za uši, vrećica i mreža.

”Nakon otkrića uz more, opet smo skupljali smeće, no nema šanse da se to učini odjednom. Da bismo uspjeli, morali smo prikupljanju otpada postupiti postupno i bavili smo se prvenstveno stvarima za koje smo pretpostavili da su posebno grozne, poput mreža. Rezultat: Jedna slamka, ali bezbroj pamučnih štapića za uši u raznim bojama. Mnoštvo mreža i vreća. Zastrašujuće je bilo vidjeti i izrezane boce, pretvorene u lijevak. Usudili smo se pretpostaviti da su korištene za gorivo čamaca, nakon čega su bezbrižno bačene u more”, objavio je Oskar na Facebooku.
Vijesti.hr
Foto: Oskar Hund/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari