OVOG PETKA

„Noć muzeja“ u JGL Muzeju farmacije uz brojna iznenađenja; Posjetitelji će moći uživati u finom koktelu iz Apothece

Posljednji petak u siječnju već je tradicionalno rezerviran za – muzeje! U poznatoj nacionalnoj manifestaciji „Noć muzeja“, koja nudi brojne inovativne kulturne sadržaje po mjeri raznovrsne publike, treću godinu sudjeluje i JGL Muzej farmacije.

Od 18 sati pa sve do ponoći, uz besplatan ulaz, posjetitelji će imati priliku razgledati nagrađivani stalni postav Muzeja farmacije te se modernim putem uz multimediju upoznati s brojnim zanimljivostima iz svjetske, nacionalne i gradske povijesti farmacije.

Specijalno za ovu priliku, suveniri će se moći nabaviti po prigodnim cijenama, a posebna atrakcija bit će izrada koktela na laboratorijskom stolu! Naime, nastavno na suradnju s popularnim riječkim Apotheca barom, njihovi barmeni će u Muzeju pripremati poseban koktel „PharMus Venemum“ za svakog posjetitelja koji kupi suvenir. Najmlađe pak čekaju slatka iznenađenja, i to su dovoljno dobri razlozi da se u petak, 27. siječnja, vidimo u JGL Muzeju farmacije!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari