EVO KAKO JE BILO

Galerija | Nogometnom utakmicom započelo obilježavanje Dana policije

U Policijskom domu u Rijeci odigrana revijalna nogometna utakmica između tima Policijske uprave primorsko-goranske i tima Operativnih snaga Civilne zaštite PGŽ-a, izvijestila je policija.

U povodu obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihovila danas je u Policijskom domu u Rijeci odigrana revijalna nogometna utakmica između tima Policijske uprave primorsko-goranske te tima Operativnih snaga Civilne zaštite PGŽ-a.

U nogometnom susretu sudjelovalo je ukupno 15 pripadnika, a utakmica je završena s rezultatom jednakosti 5 : 5.

Zamjenik načelnika Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar tom prigodom čestitao je svim sudionicima na dobroj igri te što već tradicionalno sudjeluju na sportskim susretima u riječkoj policiji, a u to ime predstavnicima timova je i uručio potvrde o sudjelovanju.

K tome im je i zahvalio što i na ovakav način doprinose boljoj suradnji svih žurnih službi na području primorsko-goranske županije, apostrofirajući ovogodišnji slogan obilježavanja Dana policije: „Zajedno gradimo siguran svijet“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari