IDUĆI VIKEND - BROD NA KUPI I PLATAK

Nordijsko hodanje i pješačenje i ‘Zen lice Platka’ obilježili prvi srpanjski vikend Festivala sportske rekreacije na Platku

“Festival sportske rekreacije Platak 2020” krenuo je u svoj drugi mjesec programa, pa je početak srpnja donio zanimljive aktivnosti.

Prvog vikenda u srpnju festival je započeo u subotu programom “Zen lice Platka”, koji se organizirao u suradnji sa Društvom sportske rekreacije Kvarner. Odaziv je bio odličan, a atmosfera sjajna, pa se ovaj program pokazao itekako atraktivan, a lokacija savršena. Nedjeljni program je bio namijenjen nordijskom hodanju i pješačenju, a sve u suorganizaciji sa KŠR Gorovo i to na laganoj stazi.

Organizator već najavljuje i nadolazeći vikend. U subotu 11. srpnja program će se održati u Brodu na Kupi i to nordijsko hodanje, ali i 8. Međunarodni Kupski noćni polumaraton – “Utrka prijateljstva” koji se organizira zajedno sa Udrugom Kupa. Dan kasnije, program se vraća na Platak i to uz “Sportsko – rekreativni program u prirodi” koji će ponuditi stolni tenis, badminton, crossminton i mini tenis, a u suradnji sa KŠR Gorovo.

Kako smo već najavili, festival se nastavlja tijekom cijelog ljeta sve do velikog finala koje će se održati na Platku 19. rujna, a čiji se program zasad drži u tajnosti jer će biti nešto doista posebno.

Podsjetimo, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije tijekom cijelog ljeta priprema brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života. “Festival sportske rekreacije Platak 2020 ” je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja te je nastavljen brojnim programima koje organiziraju Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ, Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji sa partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

Festival se održava u organizaciji Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo.

Za sve informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti putem telefona na brojeve 091/ 42 00 650 i 095/ 91 74 666 i na e-mail: sportzasve.pgz@gmail.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari