NATJEČAJ OTVOREN DO 13. SRPNJA

Raspisan natječaj za predsjednika TD Ekoplus. Tko će na nezahvalnu poziciju?

Marišćina

Pozvani su svi zainteresirani da apliciraju sa svojim prijavama

Pročelnik Upravnog odjela za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan izvijestio je na redovnom županovom kolegiju o upravo raspisanom natječaju za predsjednika Uprave trgovačkog društva Ekoplus koji je otvoren do 13. srpnja te pozvao sve zainteresirane da apliciraju sa svojim prijavama.

“Skupština Društva se umjesto imenovanja, odlučila na javni natječaj te očekujemo da ćemo do konca sedmog mjeseca analizirati pristigle prijave i izvršiti odabir najboljeg kandidata”, rekao je Krpan. Natječaj se raspisuje jer u rujnu ističe mandat aktualnom direktoru.

Krpan je prisutne upoznao i s novim europskim projektima : “Naša Regionalna energetska agencija je iz znanstveno-istraživačkog programa HORIZON dobila milijun kuna za zelenu tranziciju otoka. To je samo nastavak aktivnosti, pošto smo lani za projekt izgradnje akumulatorskog postrojenja za solarnu elektranu na Unijama dobili oko 3,5 milijuna kuna, a očekujemo da bi se mogao realizirati do konca ove godine, odnosno početka iduće. Ovo je samo nastavak i dokaz opredjeljenja Županije na zelenu tranziciju, pogotovo kad govorimo o našim otočnim prostorima. HORIZON je jedan od najsloženijih i najcjenjenijih EU programa, čime je uspjeh naše Regionalne agencije još veći”, zaključio je Krpan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari