ZAVODLJIVI INTERIJERI

Galerija | Nova bolnica za ženu i dijete na Sušaku blista izvana ali i iznutra – pogledajte kako izgleda novouređeno dvorište!

Radovi na novoj bolnici za ženu i dijete su praktički dovršeni, u tijeku je uglavnom uređenje unutrašnjosti kompleksa

”Mnogi su već vidjeli zgradu nove bolnice na Sušaku s vanjske strane, ali rijetki su zavirili unutra pa vas vodimo u unutarnje dvorište”, poručili su danas putem društvenih mreža iz KBC-a Rijeka.

Podsjetimo, na sušačkom lokalitetu KBC-a Rijeka u punom jeku su radovi započeti u rujnu 2019. Novi kompleks riječke Bolnice za majku i dijete će objediniti sve bolničke sadržaje trenutno smještene na lokalitetu Kantrida s Klinikom za ginekologiju i porodništvo te novim laboratorijskim prostorima.

Pored medicinskih sadržaja gradi se i zgrada tehno-ekonomskog bloka kao i parkirališni prostori.

VIDEO DANA:

U izgradnju nove bolnice Grad Rijeka je prepuštanjem nekretnina, dodjelom prava građenja bez naknade i odricanjem od komunalne naknade uložio oko 45 milijuna kuna..

Nova bolnica će ukupno imati 45.000 četvornih metara površine na devet etaža, od toga dvije podzemne. Kompleksan projekt uključuje prostor za klinike dječje bolničke zaštite, Kliniku za ginekologiju i porodništvo te tehnološko-gospodarski blok i višeetažno parkiralište.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari