NOVI RIJEČKI PARK ZA PSE: Do kraja godine uredit će park za pse u Ulici Mire Radune Ban

„Gradit će se i neki parkovi za djecu, ali o njima ću govoriti kada radovi budu ugovoreni“, pojasnio je gradonačelnik Vojko Obersnel na nedavnom obraćanju novinarima

Do kraja ove godine planira se urediti još jedan park za pse u Ulici Mire Radune Ban sjeverno od kućnog broja 5, nakon što je tijekom lipnja i srpnja uređen još jedan riječki park za pse, onaj u Hegedušićevoj ulici kod kućnog br. 23, sjeverozapadno od Kauflanda, u vrijednosti radova 89.000 kuna.

„To je zapravo realizacija rezultata jedne javne rasprave u kojoj su naši sugrađani tražili parkove za pse. Gradit će se i neki parkovi za djecu, ali o njima ću govoriti kada radovi budu ugovoreni“, najavio je bradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel na nedavnom obraćanju novinarima, dodajući da bi uskoro trebalo početi uređenje parka u Ulici Pomerio.

Inače, park u Hegedušićevoj ulici je četvrti park za istrčavanje pasa, a Grad Rijeka realizirao je i dvije plaže za pse – na Pećinama na plaži Brajdica te na Kantridi na dijelu plaže Igralište.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari