NOVO VODSTVO: Smiljana Fulgo nova je predsjednica HNS Viškovo

HNS podružnica Viškovo izabrala je novo vodstvo za nadolazeće četverogodišnje razdoblje

Nova Predsjednica HNS Podružnice Viškovo je Smiljana Fulgo, a tajnik Miroslav Črnac.

Uz iskusne članove, dokazane i prepoznate u radu i političkom djelovanju, u sastav Predsjedništva ušao je i značajan broj mladih ljudi, upravo čiji su prijedlozi uvršteni kao glavne programske točke u narednom periodu.

Uz provođenje osnovnih HNS-ovih programskih odrednica, definirane su i tri programske točke, koje će u nadolazećem razdoblju posebno biti u fokusu djelovanja podružnice HNS Viškovo, kao lokalne teme od iznimne važnosti za stanovnike Viškova, a to su:

razvoj adekvatne komunalne infrastrukture, što je i najveći i gorući problem općine Viškovo, budući da veliki porast broja stanovnika, kao i gospodarskih subjekata nije popraćen odgovarajućom komunalnom infrastrukturom. Prije svega, lokalnim prometnicama i sustavom odvodnje;

projekt izgradnje POS-ovih stanova za mlađe obitelji, kao vrlo važna tema za mlade ljude koji se žele osamostaliti i ostati živjeti na Viškovu;

Start-up inkubator za mlade poduzetnike. Osiguravanje potrebnog prostora i uvjeta za početak rada mladih poduzetnika u prvih godina dana besplatno

Nova Predsjednica je istaknula kako se HNS podružnica Viškovo u svom političkom djelovanju nikako neće baviti promašenim ideologijama i politikantstvom, već stvarnim problemima stanovnika Viškova, nudeći konkretna rješenja i odgovore za konkretne probleme, s ciljem osiguranja bolje kvalitete života svojih sumještana.

Pritom su dobrodošli svi oni kojima su takvi ciljevi i navedene programske točke prihvatljivi i koji smatraju da ih suradnjom ubuduće mogu lakše provesti, istiću iz ŽO HNS-a.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views