STIŽU RARITETNI MOTOCIKLI! U subotu na Korzu 21. Međunarodni susret – Oldtimer Moto Rally Rijeka

Dana 16. lipnja u 9 sati na Trgu 111. brigade započet će predstavljanje oldtimer motocikala, dvadeset prvo u nizu, koje će okupiti tridesetak sudionika

Ovogodišnji susret najavili su pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Vera Begić Blečić i predsjednik Oldtimer kluba Rijeka Mišo Rukavina koji su izrazili zadovoljstvo što će nakon starih automobila pažnju pridobiti i motocikli.

Begić Blečić je napomenula kako riječki Oldtimer klub, organizator ove manifestacije, kontinuirano priprema i održava kvalitetne aktivnosti, što Grad prepoznaje pružanjem financijske i logističke podrške.

Rukavina je pozvao sve građane da dođu pogledati neke od raritetnih primjeraka koja stižu iz Hrvatske, Italije i Slovenije, dodavši da propozicije nalažu da sva vozila, da bi se zvali oldtimerima, moraju zadovoljavati kriterij starosti od najmanje trideset godina.

Potvrđena je i trasa rallyja koji će u 10 sati krenuti iz centra grada prema Čavlima i automotodromu na Grobniku. Ondje će se održati višesatni program, a povorka će zatim krenuti prema Bakru, da bi se zaustavila u Kostreni gdje će za ljubitelje oldtimera biti organizirano druženje i podjela nagrada.

Rad Oldtimer kluba Rijeka proteže se kroz više od 20 godina, a klub trenutno broji oko 120 članova te djeluje unutar Zajednice Tehničke kulture Rijeka i Hrvatskog oldtimer saveza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari